Over ons.

Als onderdeel van Bouwsector Nederland is www.trappenschilderen.nl de plek voor woningbezitters om advies te krijgen over het opknappen van trappen.

Trap Specialisten

Met 30 jaar ervaring worden wij in de markt gezien als de marktleider op het gebied van trap afwerking. We hebben in ons assortiment alle kleuren en alle soorten afwerkingen. Je kunt elk design met ons doornemen en wij zorgen dat het exact erop lijkt!

Landelijke Dekking

Met tientallen ervaren schilders bedekken wij heel Nederland. We nemen dus elke klus aan! Ook klusopnames kunnen worden aangevraagd in elke stad. Wil je een schilderklus doornemen met Trappen Schilderen, vul dan ons contactformulier in.

Enkele Teamleden

Geert van Trappen Schilderen. De de beste schilder voor een trap verven.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is degene die de visie bepaald binnen de organisatie. Hij zorgt voor de collectieve inkoop van verf en bepaald welke vakmannen zich bij ons mogen aansluiten.

Luis van Trapgat Schilderen. Een expert in het schilderen van traptreden.

Luis Hendriques

Voorman - manager

De trap schilders worden aangestuurd door Luis. Het is zijn verantwoordelijkheid dat trappen worden opgeleverd naar onze maatstaven. Zo garanderen wij kwaliteit!

Sander van Trappen Schilderen. De expert in het schilderen van trappen in kleur.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Elke offerte wordt gemaakt door Sander. Een professionele virtual assistant met veel ervaring in de bouw. Heb je vragen over je trap? Dan kun je hem altijd even bellen.

Wil je advies over je trappen?

In onze mailbox komen dagelijks verzoeken voor kleuradvies. Omdat het er zoveel waren hebben wij gratis adviesgesprekken ontwikkelt. Onze kleurspecialist komt dan bij je langs om al je wensen te inventariseren. Daarna komt hij met de beste kleur!

Wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven